ELHELYEZKEDÉS

A „Vadkacsa” épületét, illetve a kerékpáros központunkat egy térségeket összekötő kerékpáros útvonal pihenőhelyeként üzemeltetjük. Telephelyünk Gárdony központjában, közvetlenül a kerékpárút mellett, a vasútállomástól 200 m-re, a szabad strand szomszédságában a Keszeg, a Káka és a Pisztráng utca által határolt területen található. A telek vasút felőli része a parti közútra, a vízpart felőli része pedig közvetlenül a tó körüli kerékpárútra nyílik.

MEGKÖZELÍTÉS

Megközelítése kerékpárral különösen egyszerű, mivel közvetlenül mellettünk, a Pisztráng utcában fut a Velencei-tavat körülölelő bicikliút. Gépjárművel sem kell többet tennünk, mint hogy a 7-es főút irányából a vasúti átjárót követően balra, majd rögtön jobbra fordulunk. GPS-ünkbe, illetve navigációs programba a Káka utcát beütve még könnyebben juthatunk el a Pihenőpontra, hiszen a Káka utca teljes hosszában a mi telephelyünket szegélyezi. Vasúti közlekedéssel a következő útvonalat célszerű követni: A tópart felé néző vasúti aluljárón át elhagyjuk az állomás területét, ezt követően pedig a kerékpárút mentén, Velence irányába gyalog három percen belül elérjük a Vadkacsát.

KERÉKPÁRKÖLCSÖNZŐ

Kerékpárkölcsönzőnkben minden korosztály számára biztosítunk megfelelő méretű és minőségű kerékpárt: cross, MTB, city, többféle vázméretben, tandemet, gyermek kerékpárt, gyerekszállító utánfutót. Kiváló minőségű CTM kerékpárparkunk évente újul és bővül. A vendégek számára a kerékpárok tartozékaként gyereküléseket, bukósisakokat, túratáskákat, adapteres kosarakat és zárakat is rendelkezésre tudunk bocsátani.

A kerékpárkölcsönzéshez személyi igazolvány és lakcímkártya szükséges.

KERÉKPÁR HÁZHOSZÁLLÍTÁS

A Velencei-tó településeire, telefonos egyeztetés szerint díjmentesen kiszállítjuk kölcsönzés céljából a kerékpárokat.

KERÉKPÁR ÜZLET

Alapvető fékalkatrészekkel, gumiköpenyekkel, tömlőkkel, kerék, kormány és hajtás alkatrészekkel, ülésekkel, kerékpáros kiegészítőkkel és a CTM márka egyes kerékpárjaival készletünkön várjuk bringashopunkban.

KERÉKPÁR-GYORSSZERVIZ

Szerviz sarkunkban nem csak a „bajba jutott” kerékpáros vendégeinknek segítünk, hanem vállaljuk kerékpárok javítását, felújítását és karbantartását is.

BÜFÉ SZOLGÁLTATÁS, MOSDÓ

Büfénkben teával, kávéval, üdítőitalokkal, sörökkel, édességekkel, jégkrémekkel várjuk vendégeinket. Melegétel kínálatunkban hamburger, hot-dog, melegszendvics és palacsinta szerepel. Az épületben férfi és női mosdó található hideg-melegvíz szolgáltatással.

PARKOLÓ

Vendégeink számára biztonságos, zárt, díjmentes parkoló áll rendelkezésre.

ÖLTÖZKÖDÉSI  ÉS CSOMAGTÁROLÓ HELYISÉGEK

A kerékpáros központban gondoltunk azokra a vendégekre is, akik a túra előtt szeretnék kedvenc bringás ruhájukat magukra ölteni, vagy azokra, akik csomagjaikat nem kívánják a túra során magukkal vinni.

VÍZVÉTELI LEHETŐSÉG